Over Peet de Rouw

Zijn werkzame leven startte Peet de Rouw bij de koopvaardij en als zeeman heeft hij in vrijwel alle windstreken gevaren. Na een korte periode in de chemische industrie maakte hij de stap naar de overheid. Omdat scheepvaart en de haven hem in zijn bloed zitten is het niet vreemd dat hij uiteindelijk als kapitein op patrouilleschepen terecht kwam. Fotograferen was altijd al zijn passie die grote vormen ging aannemen met de komst van de professionele digitale camera. Zijn maritieme en industriële foto's vinden gretig aftrek en worden regelmatig gepubliceerd in diverse vakbladen en tijdschriften.

In 2008 begon Peet zijn fotobedrijf DeNachtdienst, de naam verwijst naar de nachtfotografie waarin hij vanaf het begin in uitblonk en mee opviel. De klantenkring van DeNachtdienst Fotografie is even zo divers als Peet zelf. Scheepvaartmaatschappijen, reclameburo's, uitgevers, binnenhuisarchitekten maar ook particulieren behoren tot zijn klantenkring. Zijn foto's worden gebruikt als illustratie in tijdschriften, reclamefolders en op websites of als decoratie in bedrijfsruimten.

Loop eens door het portfolio om te zien wat DeNachtdienst u of uw bedrijf te bieden heeft. Schroom niet om contact op te nemen voor een afspraak, maatwerk is het visitekaartje van DeNachtdienst en uw ideeën vormen het uitgangspunt voor het produkt.